Beste lezer,

La Posta Magazine: Food, Drinks & Lifestyle!

U heeft het eerste nummer van La Posta Magazine in uw handen! En we zijn er erg trots op. La Posta slaat o.a. hiermee een nieuwe weg in.

We willen met dit tijdschrift, maar ook met andere middelen, onze eigen brand, events en producten promotioneel in de picture zetten.

Uiteraard doen wij dit niet alleen, onze immense dank, vooral – ik kan het niet voldoende benadrukken – aan onze adverteerders, partners van het eerste uur, die ons hun trouw bevestigden.

Binnenkort kunt u, beste lezer, ook op een nieuwe webshop terecht om kennis te maken met onze producten of die te bestellen. We gaan ook een eigen distributie opzetten voor de verkoop van die producten, die rechtstreeks uit Italië en van bij de beste producenten worden ingevoerd.

Ook onze catering wordt uitgebreid, we willen hiermee inspelen op de groeiende noden van zowel de particulier als die van de bedrijfswereld. En ook voor originele (en lekkere!) relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres.

En dat is lang niet alles. Er is nog meer vernieuwing: Na Casa Paglia, onderging La Posta Trattoria een metamorfose, een grootse gedaanteverandering, de zaak werd immers helemaal vernieuwd. Hiermee is La Posta klaar voor een nieuw tijdperk.

En met de heropening en renovatie van de zaak werd een rits vernieuwingen ingezet, met als voornaamste doel onze klanten te verwennen. Daarom ook dat La Posta – van oudsher een familiebedrijf – een samenwerking opstartte met Riketsa, dat mee instaat voor de ondersteuning van de vele vernieuwingen en projecten, want samen zijn we sterk(er).

We wensen u alvast véél leesplezier met de eerste editie van La Posta Magazine!

Bekijk hier de foto’s!